Samenwerking met buitenlandse gerechtsdeurwaarders

Invordering van schulden is al lang geen plaatselijk gegeven meer en overschrijdt regelmatig de landsgrenzen. Als opdrachtgever hebt u vaak heel wat geografisch verspreide klanten en wilt u voor de inning ervan een snelle en uniforme aanpak. Die vindt u bij Modero.

100% nationale dekking

Modero heeft met het Modero Netwerk een samenwerking met verschillende gerechtsdeurwaarders, gespreid over heel België. Dat levert alleen maar voordelen op: u hebt één aanspreekpunt, een globale aanpak van al uw vorderingen en geografisch verspreide betalingsloketten voor uw klanten in de taal van de regio. Zo houden we de betalingsdrempel zo laag mogelijk.

Modero kwaliteitseisen

De samenwerking met deze partners start na een strenge selectie. Modero eist niet alleen een ruime aansprakelijkheidsverzekering met voldoende financiële garanties maar legt de partners ook het Modero Charter voor: zij onderschrijven dezelfde normen op het vlak van deontologie, dienstverlening en transparantie. Die kwaliteitscontrole volgen we actief op met interne en externe audits.

Softwaresynchronisatie

Coördinatie is het kernwoord als het gaat om ons informaticasysteem: Modero volgt de volledige dienstverlening centraal op. Alle vorderingen worden gesynchroniseerd, zodat de partij- en dossiergegevens op elk moment beschikbaar zijn, van Aarlen tot Antwerpen. De gerechtsdeurwaarder vult de data onderweg aan met de app, de klant controleert zijn actuele schuld en u ziet eenvoudig de laatste stand van zaken.

Internationale dimensie

Handelscontacten stoppen niet aan landsgrenzen. We willen onze opdrachtgevers bij elke vordering verder helpen en sloten daarom langlopende samenwerkingen met internationale invorderingspartners. We doen niet alleen beroep op gerechtsdeurwaarders, maar ook op advocaten, lokale griffies en creditspecialisten. En dat in 154 landen. Modero blijft uw aanspreekpunt en zoekt de snelste, goedkoopste en efficiëntste invorderingswijze.

Besluit

Modero zorgt ervoor dat u altijd weet bij wie u terecht kan met uw vordering: we zorgen er meteen voor dat uw dossier op de juiste manier binnen ons netwerk of door een buitenlandse partner wordt afgehandeld. Meer informatie? Contacteer Modero International.