gerechtsdeurwaarder nooit te vroeg

Als u pas naar de gerechtsdeurwaarder stapt voor een dagvaarding, mist u een aantal kansen om uw vordering tevoren - minnelijk - in te vorderen.

Bij Modero kan u terecht voor uw debiteurenbeheer vanaf de eerste factuur.

Snelle opvolging van uw facturatie

Modero gebruikt voor de opvolging van uw facturen de laatste technologie: Die automatisatie zorgt voor snelle controle van de inning. Bij gebrek aan betaling spelen we kort op de bal en reageren we meteen met de volgende stap, zoals dat met u vooraf werd vastgelegd.

Bovendien analyseren we al die gegevens, zodat u beter zicht krijgt op de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

Ruime mogelijkheden van invordering

Als u de facturatie aan Modero toevertrouwd, zijn onze troeven meteen de uwe: een groot netwerk met lage drempel en vergevorderde digitale aanpak zorgen ervoor dat elke schuldenaar sneller en makkelijker betaalt. U focust op uw kernactiviteit, wij op de betaling ervan.

De Solid-score: aangepaste aanpak

De Solid-score biedt u een extra instrument bovenop de analyse van uw eigen bedrijfsresultaten: we doorgronden er het betaalgedrag van uw klanten mee. Wij benutten die informatie voor de invordering, u gebruikt ze om de koers van uw onderneming te bepalen.

Een preventieve aanpak dankzij de Solid-score

Een belangrijk contract, een kantelmoment voor uw bedrijf of een grote openstaande vordering? Een wanbetaler kan u dan wel missen. De expertise van Modero gaat verder dan invordering van facturen: op basis van alle gegevens in onze systemen adviseren we u over uw handelspartners. Heeft uw klant financiële problemen? We stellen we u de beste strategie voor.

Gerechtsdeurwaarder van begin tot einde

Hoe sneller u de gerechtsdeurwaarder inschakelt, hoe efficiënter hij inspeelt op de vordering en de betalingsmogelijkheden van uw schuldenaars. Bij Modero kan u op elk moment terecht.