Solid-score

De roots van Modero gaan terug tot 1963. Met meer dan 50 jaar op de teller bouwde het gerechtsdeurwaardersnetwerk een ruime kennis op. Die koppelen we in de 21e eeuw alsmaar meer aan de laatste nieuwe technologie. De lokale expertise van alle kantoren bundelen we slim tot een geavanceerd debiteurenbeheer: daar wordt iedereen beter van.

Kostenefficiëntie voor elke betrokkene

Modero betekent letterlijk ‘ik bemiddel’ in het Spaans en het Italiaans. Daarmee is meteen duidelijk waar ons netwerk voor staat. In de dagelijkse praktijk zoeken we naar de meest kostenefficiënte manier om betalingsconflicten op te lossen en waar mogelijk te voorkomen. Elke innovatie wordt aan die kernwaarde afgetoetst.

De meerwaarde van het Modero-netwerk

De uitbouw van het Modero-netwerk kadert in die optiek: enerzijds kunnen klanten op heel wat plaatsen terecht voor informatie en betalingen, anderzijds wordt de lokale expertise optimaal benut. Alle lokale informatie wordt gesynchroniseerd, zodat de meest recente gegevens voor elk kantoor in het netwerk beschikbaar zijn. We noemen dit ‘gecentraliseerd-gedecentraliseerd werken’.

Innovatie in debiteurenbeheer

De betalingsinformatie en solvabiliteitsgegevens zorgen ervoor dat we optimaal aan debiteurenbeheer kunnen doen. De Solid-score geeft dankzij de dataverwerking een duidelijk beeld van het betaalgedrag van klanten. Daarmee beperken we kosten voor zowel de klant als de opdrachtgever, want de Solid-score voorspelt resultaten en geeft aan wanneer inning al dan niet opportuun is.

Proactieve aanpak leidt tot kostenefficiëntie

De Solid-score leidt bovendien tot een uitgebreide data-analyse, waardoor we algemene tendenzen snel signaleren en in specifieke dossiers meteen weten met welke factoren we rekening moeten houden. Bij een onbemiddelde klant vermijdt Modero zinloze kosten die zijn rekening zouden vergroten en de openstaande schuld bij de opdrachtgever verzwaren. Zo sparen we tijd, geld en extra problemen uit.

Voorsprong dankzij digitale innovatie

De combinatie van lokale informatie en gecentraliseerde verwerking zorgt voor een up-to-date beeld van de inningsmogelijkheden voor gerechtsdeurwaarders en opdrachtgevers. Daarmee wenden we technologie aan om kostenefficiëntie bovenaan onze prioriteitenlijst te zetten en te houden. En dat voor alle betrokken partijen.

Meer weten over onze aanpak? Contacteer ons vandaag nog.