Inning op maat met Health Me van Modero

De Vlaamse ziekenhuizen behoren zonder twijfel tot de wereldtop op het vlak van zorg. Om die kwaliteit te blijven garanderen, zet elke zorginstelling in op medewerkers en medische toepassingen, het liefst zonder al te veel tijd te verliezen met financiële beslommeringen. Met Health Me speelt elke zorginstelling optimaal in op de veranderende maatschappelijke tendensen.

Uitdagingen voor de toekomst

De veranderingen in de maatschappij uiten zich op vele domeinen: de kloof tussen rijk en arm en de vergrijzing gaan hand in hand met de toename aan éénpersoonshuishoudens. Het resultaat van die evoluties is telkens hetzelfde: de inning van facturen wordt complexer en de zorginstelling moet meer en meer rekening houden met de specifieke situatie om een vlotte betaling te garanderen.

De oplossing: Health Me ontzorgt

Met Health Me biedt Modero een end-to-end oplossing en een geïntegreerde aanpak waarmee elke zorginstelling de patiënt nog meer centraal kan zetten en toch betaling van haar facturen kan verkrijgen. Het Health Me-platform laat toe om eenvoudig en flexibel een inning op maat toe te passen in elk dossier en voor elke patiënt. De patiënt wordt met de nodige zorg omringd, terwijl de instelling zich net minder zorgen moet maken over de betaling.

Verderbouwen op ervaring

Modero is als marktleider al jarenlang invorderingspartner van grote ziekenhuizen en netwerken, zoals onder meer het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA), het Universitair Ziekenhuis Leuven, het Sint Franciscus ziekenhuis in Heusden Zolder, de Cliniques universitaires Saint-Luc in Brussel en het AZ Delta in Roeselare. Die enorme expertise bundelen we in Health Me, zodat die ten goede komt aan elke gebruiker. Zo krijgt elke zorginstelling een dienstverlening in functie van haar behoeften.

Voordelen van Health Me

Health Me biedt zorginstellingen één centraal softwareplatform met heldere rapporteringsmodules en verregaande data-analyse en -verrijking. Modero zorgt voor uitgebreide bemiddelingstools en een duidelijke invorderingsstrategie. Bovendien weten we als geen ander welke communicatie-aanpak we het beste hanteren, en zorgen we bij elke invordering voor reputatieversterkende acties.

Duidelijke afspraken laten de zorgsector focussen op eigen topkwaliteit

Met deze 360°-benadering zorgt Modero bij elk zorgbedrijf voor een toepassing op maat volgens duidelijke governance-afspraken. Health Me evolueert mee en biedt oplossingen voor algemene en specifieke problemen. Het resultaat? Een optimale ontzorging voor elk zorgbedrijf.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.