Ontwikkel uw talent bij een dynamisch bedrijf

Motivatie, initiatief en verantwoordelijkheid. Met die drie eigenschappen kunt u het ver schoppen binnen Modero. Ons gerechtsdeurwaarderskantoor is een dynamisch, groeiend bedrijf met aandacht voor mensen: op de werkvloer en in elk contact met klanten. Met voldoende afwisseling en diverse uitdagingen houden we u elke dag scherp.

Uw talent en motivatie staan centraal bij Modero

Bij Modero ligt de focus veel meer op motivatie en talent dan op diploma. We zoeken doeners die initiatief durven nemen en oog hebben voor nieuwe mogelijkheden. Goede dienstverlening begint bij de oplossingen die we bieden in dossiers en op bedrijfsniveau.

Focus op het menselijke aspect

Staat u voor duidelijke communicatie en vlotte omgang in gesproken én geschreven taal? Bij Modero koppelen we klantvriendelijkheid aan kordaatheid. Met die assertiviteit lost u snel problemen op in elk dossier. Telkens opnieuw behartigen we de belangen van zowel de opdrachtgevers als de klanten: u staat daarbij centraal en zorgt voor de juiste balans.

Vertrouwen en begeleiding

Respect staat centraal bij Modero: dat betekent een doorgedreven begeleiding maar ook een correcte verloning en mogelijkheden om door te groeien. Sommige taken pakt u individueel aan, andere zijn teamwork. Verwacht een gezonde mix van beide.

Werken in een dynamische omgeving

Modero heeft een uitgebreid netwerk en groeit voortdurend. Interne mobiliteit is daardoor geen loos begrip. Dankzij die groei bieden we diverse jobs, afwisseling binnen elke job en ruimte om persoonlijke accenten te leggen in uw werk.

Twijfel niet: uw talent krijgt alle kansen om binnen Modero verder te groeien.

Wat mag u verwachten?

Duidelijkheid staat centraal: bij Modero kan u snel aan de slag. We screenen uw cv en motivatiebrief, plannen een kennismakingsgeprek op kantoor en bespreken daar uw ambities. Daarmee krijgt u meteen een eerste indruk van de werkplek. Als ook een opvolgingsgesprek goed verloopt, krijgt u van ons een contractvoorstel. Zo weet u snel wat u van ons mag verwachten.

Zin om uw talent bij Modero verder te ontwikkelen? Ontdek snel onze vacatures!